Produktinformation "DEFEND"

DEFEND
Støtter kroppens immunforsvar

ANBEFALET DAGLIG DOSIS: 2 kapsler i forbindelse med mad
 
Indhold: 60 kapsler
 
DEFEND indeholder:

  • Vitamin D, vitamin A, vitamin C, vitamin B6, vitamin B12, folat, jern, kobber, selen og zink, der bidrager til immunsystemets normale funktion
  • Vitamin A, biotin, niacin og riboflavin, der bidrager til at vedligeholde normale slimhinder
  • Hyldebær ekstrakt, der støtter kroppens immunforsvar
  • Rød solhat og kamille, der virker beroligende på mund og hals i tilfælde af irritation i hals og svælg
  • Ginseng, der bidrager til en naturlig beskyttelse og opbygning af immunsystemet, og ginsenoider bidrager til en højere ydeevne i stressede situationer
  • Lakrids, der hjælper med at holde luftvejene fri
Pligttekst

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil.
Opbevares utilgængeligt for små børn.
Opbevares tørt og ikke for varmt.

Næringsstofindhold & ingredienser

Næringsstofindhold pr. anbefalet daglig dosis: 2 kapsler til voksne i forbindelse med mad

  Indhold Enhed %RI   Indhold Enhed %RI
Hyldebær ekstrakt 330 mg - Thiamin 0,6 mg 55
Rød solhat ekstrakt 200 mg - Riboflavin 2 mg 143
Kamille ekstrakt 150 mg - Niacin 6 mg 38
Kamilleblomst ekstrakt 120 mg - Vitamin B6 10  mg 714
Lakrids ekstrakt 80 mg - Folsyre 300  µg  150
Havtorn bær 70 mg - Vitamin B12 µg 200
Ægte ginseng ekstrakt 50 mg - Biotin 60  µg 120
Timian 50 mg - Pantothensyre mg  83
Lecithin 50 mg - Jern  12  mg  86
Vitamin A 800 µg 100 Zink  mg  60
Vitamin D 60 µg 1200 Kobber  0,4  mg  40
Vitamin E 60 mg 500 Selen  140  µg  255
Vitamin C 250 mg 313        
*RI = referenceindtag
 

Ingrediensliste: Hyldebær ekstrakt 10% anthocyaniner (Sambucus nigra L.), Vitamin C (L-ascorbinsyre), Vegetabilske kapsler: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Rød solhat ekstrakt 10:1 (Echinacea purpurea L.), Vitamin E (D-alpha-tocopherolacetat), Kamilleblomst ekstrakt 4:1 (Matricaria recutita L.), Lakridsrod ekstrakt 10:1 (Glycyrrhiza glabra L.), Havtorn bær (Hippophae rhamnoides L.), Lecithin fra solsikke (Helianthus annuus mut. Inornatus Cockerell), Timian urt (Thymus vulgaris L.), Ægte ginseng rod ekstrakt 8% ginsenoider (Panax ginseng C.A.Mey.), Jern (Jernfumarat), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B6 (Pyridoxin hydrochlorid), Zink (Zinkcarbonat), Vitamin A (Retinylacetat), Niacin (Nicotinamid), Pantothensyre (Calcium-D-pantothenat), Riboflavin, Kobber (Kobbercitrat), Thiamin (Thiamin hydrochlorid), Vitamin B12 (Methylcobalamin), Selen (Natriumselenit), Folsyre (5-Methyltetrahydrofolsyre), Biotin.

product_subtitle_field
Støtter kroppens immunforsvar
product_subtitle_textfield

DEFEND indeholder en unik sammensætning af urter, vitaminer og mineraler. Indeholder blandt andet:

  • Hyld, Rød purpursolhat, Kamille, Lakridsrod, Havtorn og Havetimian
  • Lecithin
  • Vitamin C

Indeholder 60 kapsler - svarende til 30 dages forbrug

RÅVARER

DEFEND: Lakridsrod

Lakridsrod - også kendt som Glycyrrhiza glabra - er en plante, der er kendt for sin rod, der bruges som et naturligt sødemiddel og har en karakteristisk sød smag med et strejf af anis. Lakridsrod har været anvendt i århundreder i forskellige kulturer som en medicinsk urt, et sødestof og en ingrediens i fødevarer og drikkevarer.

Lakridsrod bruges sikkert i moderate mængder i fødevarer og drikkevarer, men overdreven indtagelse af roden kan forårsage bivirkninger som forhøjet blodtryk, ødem (væskeansamling) og elektrolytubalance.

Lakridsrod indgår i DEFEND, hvor den hjælper med at holde luftvejene fri.

RÅVARER

DEFEND: Hyld

Hyld, også kendt som Sambucus, er en slægt af buske og små træer, der producerer bær, som ofte bruges i madlavning og traditionel medicin. Den mest almindeligt kendte art er Sambucus nigra, eller den sorte hylde. Hylde har en lang historie med anvendelse i forskellige kulturer og regioner på grund af sine bær og blomsters medicinske og kulinariske egenskaber.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle dele af hyldeplanten, især blomster og bær, er spiselige, mens andre dele, som blade, bark og frø, kan være giftige og bør undgås

Brug af hyld i kosttilskud sker primært som ekstrakter fra hyldebær eller hyldeblomster. Hyldebærekstrakt indgår i DEFEND, hvor det bidrager til at støtte kroppens immunforsvar.

RÅVARER

DEFEND: Lecithin

Lecithin er en naturlig forbindelse, der tilhører en klasse af lipider (fedtstoffer) kaldet fosfolipider.

Lecithin er kendt for sin emulgator- og surfaktantfunktion, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at blande to stoffer, der normalt ikke ville blande sig godt sammen, såsom olie og vand.

Lecithin findes naturligt i forskellige fødevarer, især i sojabønner, æggeblommer og jordnødder.

RÅVARER

DEFEND: Vitamin C

Vitamin C er et vandopløseligt vitamin, også kendt som ascorbinsyre. Kroppen kan ikke selv danne vitaminet og det er derfor vigtigt at vi tilfører vitaminet udefra igennem indtaget af fødevarer og eventuelt indtaget af kosttilskud hvor vitaminet indgår.

Vitamin C indgår i DEFEND, hvor den bidrager til immunsystemets normale funktion.

RÅVARER

DEFEND: Kamille

Kamille er en urteplante, der typisk vokser til en højde på 15 til 60 centimeter. Den har en delikat og fin stilk med spinkle blade, og dens karakteristiske træk er dens små, daisy-lignende blomster. Blomsterne har hvide kronblade og en gul midte og kan have en diameter på omkring 1 til 2 centimeter.

Kamille har en mild, sød og blomsteragtig duft, der er behagelig og afslappende. Duften fra kamille er ofte beskrevet som beroligende og afstressende.

Der er to hovedtyper af kamille, der ofte bruges til medicinske formål. Tysk kamille (Matricaria chamomilla eller Matricaria recutita) og romersk kamille (Chamaemelum nobile). Begge typer har lignende egenskaber, men de adskiller sig lidt i deres udseende og kemiske sammensætning.

Kamille indgår i DEFEND hvor den virker beroligende på mund og hals i tilfælde af irritation i hals og svælg.

RÅVARER

DEFEND: Havepurpursolhat

Havpurpursolhat er en plante bruges ofte som et kosttilskud og i alternativ medicin. Den er også kendt under navne som purpursolhat, coneflower og rudbeckia. Planten vokser i det østlige og centrale Nordamerika. Den er hjemmehørende i disse regioner og trives i prærier, enge, skovkanter og åbne skovområder. Havpurpursolhat er kendt for sine karakteristiske purpurrøde eller lyserøde blomster og ru stængler Havpurpursolhat er blevet brugt i traditionel medicin, især i Nordamerika, i århundreder.

Havpurpursolhat kan findes i forskellige former, herunder tørrede blade, ekstrakter, kapsler, te.

RÅVARER

DEFEND: Havtorn

Havtornbær er små, lyse orange eller gule bær, der vokser på havtornbusken (Hippophae rhamnoides).

Havtornbær hjælper ved tørhed / bidrager til slimhindefunktionen i tørre øjne, skede og mund / hjælper med at opretholde en sund hud indefra.

De har en syrlig og frisk smag og bruges ofte i fødevarer, drikkevarer og kosttilskud på grund af deres sundhedsmæssige fordele – herunder også på huden.

Havtornbær er små, lyse orange eller gule bær, der vokser på havtornbusken, en løvfældende plante, der tilhører slægten Hippophae. Disse bær er kendt for deres sundhedsmæssige fordele på grund af deres høje næringsindhold. Havtornbær indeholder også andre vitaminer som A, E og K, samt forskellige antioxidanter, mineraler og fedtsyrer.

Havtornbær vokser naturligt i forskellige dele af verden, især i områder med tempererede og subarktiske klimaer. De trives ofte i kystnære områder og tørre, sandholdige jordtyper. Havtornbusken er kendt for sin evne til at tåle barske forhold, herunder saltvandssprøjt og sandjord, hvilket gør den til en hårdfør plante.

Havtornbær kan udvindes både til saft, olie eller tørres og knuses til pulver der kan indgå i kosttilskud.

1/7

Relaterede produkter

RESET
Signifikante antioxidante egenskaber

248,00 kr.
222,00 kr. m/abn.
REFILL
Multivitamin/mineral med ubiquinon (Q10) og K2-vitamin

219,00 kr.
197,00 kr. m/abn.
VITAC+
Med aroniabær

89,00 kr.
80,00 kr. m/abn.
REACTIVE
For normalt fungerende led og knogler

237,00 kr.
213,75 kr. m/abn.