Abonnements betaling / vilkår - gældende fra 1. oktober 2023

 

Abonnementsforholdet

Vi er rigtig glade for, at du som kunde vælger at oprette et abonnement hos os - vi ønsker, at det skal være let for dig som kunde at handle hos os, og derfor tilbyder vi en abonnementsordning.

Når du har valgt det (eller de) produkter, du ønsker, kan du i forbindelse hermed vælge, om det skal være et enkeltstående køb, eller om der skal oprettes en abonnementsordning. De fleste af vores produkter er designet således, at indholdet svarer til en måneds forbrug, og vi anbefaler derfor, at man tegner et abonnement med levering 1. gang hver måned. Har du brug for at kunne vælge et andet interval på det enkelte produkt, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 7060 4047 eller ved at benytte vores kontaktformular, så vi kan tilpasse intervallet til dine behov.

Når du har valgt at oprette et abonnement og har valgt interval, vil vi herefter løbende sende produkterne til dig med det valgte interval, indtil abonnementet opsiges eller ændres. Når du opretter abonnement på ét eller flere produkter, kan du se på din ordrebekræftelse, at produktet/produkterne er oprettet på abonnement. Du skal være 18 år for at oprette et abonnement.

Abonnementsrabat og prissætning

Vores produkter kan som udgangspunkt kun købes hos os, og du risikerer derfor ikke at finde dem billigere andre steder. Vi vil gerne belønne loyale kunder og tilbyder derfor en fast 10% rabat på normalprisen på de produkter, du vælger at sætte i abonnement. Når du tegner et abonnement, vil du med første leverance gratis få tilsendt en krukke til opbevaring af dine kosttilskud. Vi anbefaler naturligvis, at du rengør din krukke efter hver genopfyldning for at sikre en god hygiejne.

Ændringer af abonnentsbetingelserne

Sandvig Pharma har ret til ændre nærværende abonnementsbetingelser. Væsentlige ændringer vil blive varslet til ikrafttrædelse med mindst en måneds varsel. Du kan til enhver tid finde den gældende udgang af vores abonnementsbetingelser her. Ved henvendelse til vores kundeservice sender vi gerne gældende abonnementsbetingelser per e-mail.

Ændringer af dine oplysninger eller opsigelse

Har du ændringer til dit abonnement (fx adresseændring, ændringer til interval eller kortoplysninger), eller ønsker du at opsige dit abonnement, skal du kontakte kundeservice på teleofon +45 7060 4047 eller ved at benytte vores kontaktformular. Der er ingen binding eller mindste køb, når du opretter produkter på abonnement, og du kan når som helst opsige med 48 timers varsel forud for næste abonnementslevering.

Abonnementslevering

Du vælger selv, hvilken leveringsform du ønsker at benytte. Du kan vælge GLS privat omdeling eller til pakkeboks, GLS til privat adresse. Du får altid gratis fragt på alle dine abonnementsleverancer - uanset hvilken form eller adresse du vælger. Har du flere produkter på abonnement, leveres disse med samme leveringsform og til samme leveringsadresse.

Betaling af abonnement

For at oprette ét eller flere produkter på abonnement kræves betaling via betalingskort eller Mobile Pay. Har du flere produkter på abonnement, benyttes samme betalingskort til dem alle. Når du opretter ét eller flere produkter på abonnement, accepterer du, at Sandvig Pharma automatisk og løbende må trække penge på det betalingskort, du har knyttet til abonnementet. Pengene trækkes hver gang, Sandvig Pharma afsender abonnementsproduktet/-produkterne til dig.

Behandling af persondata vedr. abonnement

For at du kan indgå abonnementsaftale med Sandvig Pharma, har vi brug for følgende oplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse
• Oplysninger om dine køb
• Kortoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varerne til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit abonnement.