GDPR

 

1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Sandvig Pharma indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med brug af vores services, fx vores sundhedstest, køb af et Sandvig Pharma-abonnement, og som vi indsamler via Sandvig Pharma-hjemmesider, www.sandvigpharma.dk eller sandvigpharma.com.

1.3 Sandvig Pharma ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Sandvig Pharma kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.

 

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du besøger sandvigpharma.com, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af sandvigpharma.com, fx om hvilken type browser du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Desuden anvender Sandvig Pharma cookies, når du bruger sandvigpharma.com.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og sandvigpharma.com’s funktioner og services samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via fx Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi forbedrer sandvigpharma.com samt kommunikerer og viser dig relevante tilbud og anbefalinger.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a og f.

2.2 Når du bruger vores sundhedstest eller kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, dvs. navn, e-mailadresse og de sundhedsoplysninger, du angiver i testen på sandvigpharma.com.

2.2.1 Formålet er, at vi kan udarbejde og beregne dit personlige resultat af din sundhedstest og give vores anbefalinger til, hvilke vitaminer og mineraler du med fordel kan supplere med for at optimere din sundhed. Ligesom vi ønsker at kommunikere øvrige råd og anbefalinger til dig, for at du kan opnå en sundere krop og hverdag baseret på dine valg omkring blandt andet kost, motion, stress eller øvrige livsstils- og/eller demografiske faktorer. Formålet er også at kunne foretage målrettet markedsføring pr. e-mail og herudover retargeting via eksempelvis Facebook og Google.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, b og f.

2.3 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, leveringsønsker, betalingsmåde, produkter I dit Sandvig Pharma-abonnement og dine sundhedsoplysninger, hvis du har benyttet Sandvig Pharma's sundhedstest til at lave dit abonnement.

2.3.1 Formålet er, at vi kan levere dit Sandvig Pharma-abonnement og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder samt for, om nødvendigt at kunne kontakte dig med relevant information om dit abonnement, rådgivning, ændringer. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, b, c og f.

 

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Modtagere af personoplysninger for at behandle din ordre. Sandvig Pharma gemmer og deler følgende oplysninger med vores partnere for at behandle og sende din ordre. Navn, adresse, telefon og e-mail deles med Webshipr, Post Nord, DAO eller anden transportør for at kunne levere din Sandvig Pharma-ordre. For at gennemføre betalingstransaktioner gemmes og overføres dine betalings- og kortoplysninger til vores certificerede samarbejdspartner Stripe.

3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af sandvigpharma.com, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.3 Nogle af disse databehandlere, fx Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret uden for EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

3.3.1 Kopi af Google LLC's certificering kan findes her

3.3.2 Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her

 

4. DINE RETTIGHEDER

4.1 Indsigtsretten

4.1.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være samt oplysning om, hvorfra oplysningerne stammer.

4.1.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til kundeservice@sandvigpharma.com. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

4.2 Retten til berigtigelse

4.2.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til sletning

4.3.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

4.4 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.4.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

4.5 Retten til dataportabilitet

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.6 Retten til indsigelse

4.6.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, rådgivning og anden kommunikation, herunder den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af vores legitime interesser, jf. afsnit 2. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies som nævnt i punkt 5.1 nedenfor.

4.7 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af e-mails.

4.8 Retten til at klage

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

5. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb af abonnement eller brug af vores sundhedstest på sandvigpharma.com, jf. pkt. 2.2 og 2.3, vil som udgangspunkt blive slettet lidt over to år efter dit køb eller sundhedstest, når retten til at reklamere over varen er udløbet. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.

 

6. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

7. COOKIES

7.1. Vi bruger cookies på www.sandvigpharma.com til at (i) optimere funktionaliteten og brugen af vores hjemmeside, (ii) genkende dig, når du vender tilbage, (iii) tilpasse din oplevelse af hjemmesiden til dine præferencer og (iv) lave statistik over din brug af hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

7.2. En cookie er en lille datafil, som gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

7.3. For at gøre det lettere for dig at overskue den måde, Sandvig Pharma bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i to letforståelige kategorier, som du kan se nedenfor og acceptere eller afvise. Den første kategori er “Nødvendige & Funktionelle Cookies”, og den anden kategori er “Statistik og Marketing Cookies”.

7.4. Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser eller direkte på Sandvig Pharmas hjemmeside på siden "Privatlivspolitik". Ændringer i dine browser-indstillinger afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

7.5. Hvis du accepterer cookies fra vores hjemmeside ved at fortsætte med at bruge hjemmesiden, og du på et senere tidspunkt ønsker at slette de cookies, vi har lagret på din enhed, se venligst din browsers ”Hjælp”-menu.

7.6 Du kan til enhver tid tilbagekalde din accept af cookies fra vores hjemmeside på siden "Privatlivspolitik". Herefter vil vores cookies ikke længere være aktive eller indsamle data. Hvis du ønsker at slette vores cookies helt på din enhed, så se venligst din browsers ”Hjælp”-menu.

7.7. Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail på kundeservice@sandvigpharma.com eller www.sandvigpharma.com.

Nødvendige og Funktionelle Cookies

ON

Nødvendige og Funktionelle cookies er nødvendige, for at du kan bruge Sandvig Pharmas website og services. Disse cookies kan derfor ikke fravælges. Vi bruger følgende Nødvendige og Funktionelle cookies:
Log in funktion: PHPSESSID – så vi ved, hvem der er logget ind.
Cookie Accept: cb-enabled – så vi ved, at du har set og accepteret cookies.
Fravalg af Statistik & Marketing Cookies: optional_cookies_off

Statistiske

OFF

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyse.

Marketing

OFF

Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for eller køber på denne hjemmeside. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre hjemmesider samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med (Facebook, Google, Microsoft).

 

8. KONTAKTOPLYSNINGER

8.1 Sandvig Pharma ApS (CVR nr. 40 66 76 87) er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via sandvigpharma.com.

8.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne "Persondatapolitik", eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte:

Sandvig Pharma ApS
Kirkeplads 8
6200 Aabenraa
CVR nr. 40 66 76 87
E-mail: kundeservice@sandvigpharma.com

 

9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

9.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på sandvigpharma.com.