Salgs- og leveringsbetingelser

 

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer og digitale ydelser på www.sandvigpharma.com.

Siden ejes og drives af:

Sandvig Pharma ApS
CVR-nr.: 40667687
Kirkeplads 8
6200 Aabenraa
+45 70 60 40 47 eller via denne kontaktformular

 

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, MasterCard, Dankort og MobilePay.
Ved betaling med kort – bortset fra Dankort – vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Hvor der er tale om specialfremstillede varer, som for eksempel individuelt (personlige) pakkede kosttilskud på abonnement, trækker vi betalingen, når udførelsen påbegyndes.

Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

 

Levering

Vi leverer varer til adresser i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Varerne leveres en til tre dage efter din bestilling. Se mere under de enkelte varer.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Post Nord (med omdeling og pakkeshop), GLS (med omdeling og pakkeshop), DAO.

Vi tilbyder gratis levering ved minimumkøb på 400 DKK.

 

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Vi tilbagebetaler ikke leveringsomkostningerne ved delvis fortrydelse.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt til at modtage varen (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidigt, løber fortrydelsesfristen, fra du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere dele eller partier, løber fortrydelsesfristen, fra du får den sidste del eller det sidste parti i fysisk besiddelse.

Hvis det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, løber fortrydelsesfristen, fra du får den første vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten 

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydelig personligt præg, som for eksempel individuelt (personlige) pakkede kosttilskud på abonnement.

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, som bliver forringet eller forældet hurtigt, som for eksempel kosttilskud.

Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen eller emballagen på kosttilskud, naturmedicin, hudplejeprodukter og andre personlige pleje produkter.

 

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan for eksempel sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Sandvig Pharma ApS, Kirkeplads 8, 6200 Aabenraa, telefon +45 3058 0398, info@sandvigpharma.com.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Sandvig Pharma ApS, C/O Erik Petersen A/S, Europavej 8, 6330 Padborg, Danmark uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

 

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstraomkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge og prøve varen på samme måde, som man må og kan i en forretning.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt eventuelt track and trace-nummer.

 

Reklamation - hvis der er noget galt med varen eller ydelsen

Købeloven gælder, hvis du køber en vare, en digital tjeneste eller digital ydelse, og der er en mangel ved det købte. En mangel er for eksempel en materiale- eller fabrikationsfejl eller en forkert oplysning om det, du har købt. Derimod er for eksempel almindelig slitage eller en selvforskyldt skade ikke en mangel.

Du kan reklamere over mangler ved varen eller ydelsen i indtil to år fra leveringstidspunktet. Du kan reklamere ved at henvende dig til vores kundeserviceafdeling på telefon +45 70 60 40 47. 
Du skal henvende dig inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen. Er der tale om en fragtskade, beder vi dig under alle omstændigheder om at give os besked så hurtigt som muligt. Henvender du dig inden for to måneder, efter du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. 

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er og eventuelt indsende billeder af fejlen. Hvis vi har brug for at undersøge varen, skal den sendes til:

Sandvig Pharma ApS
Kirkeplads 8
6200 Aabenraa

Ønsker du at sende varen retur bedes du kontakte kundeservice.
Vælger du selv at returnere varen, refunderer vi dine rimelige og dokumenterede fragtudgifter, dog maksimalt det, det koster os, når du bruger vores pakkelabel. 

Varen skal sendes i forsvarlig emballage.

 

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kroner og højst 100.000 kroner. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kroner. Der skal betales et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens onlineklageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@sandvigpharma.com.

 

Andre vilkår

Gavekort

Gavekort til www.sandvigpharma.com er gyldige i to år efter gavekortets udstedelse. En eventuel restværdi kan indløses kontant i indtil et år efter gavekortets udløb. Ønsker du kontant indløsning af et gavekort inden udløbet af gyldighedsperioden, beregner vi os et gebyr på fem procent af gavekortets værdi, dog minimum 25 kroner til dækning af udgifterne ved indløsning.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Sandvig Pharma ApS, Kirkeplads 8, 6200 Aabenraa, info@sandvigpharma.com:

- *Jeg/vi meddeler herved, at *jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med *min/vores købsaftale om *følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser:______________________

- *Bestilt den/modtaget den:  _ _-_ _-_ _ _ _ 

- Forbrugerens navn og efternavn: ______________________

- Forbrugerens adresse: Vejnavn og husnr.:______________________ Postnr.: og by: ______________________

- Forbrugerens underskrift: ______________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato _ _-_ _-_ _ _ _

*Det ikke relevante udstreges