Produktinformation "REDEFINE"

REDEFINE
Hjælp til symptomer i overgangsalderen

ANBEFALET DAGLIG DOSIS: 2 kapsler i forbindelse med mad 

Indhold: 60 kapsler

REDEFINE indeholder:
 
 • Humle, der hjælper kvinder med at håndtere symptomerne i overgangsalderen (fx hedeture, rastløshed og irritabilitet).
 • Hørfrø, der indeholder lignaner, som har østrogene egenskaber og derfor kan have en positiv virkning på sundheden under menopausen.
 • Hørfrø, der bidrager til regulering af kroppens hormonaktivitet.
 • Lignaner fra hørfrø, der omdannes i tarmen til metabolitter, som kan beskytte og støtte et sundt brystvæv, når kvinder bliver ældre.
 • Salvie, der hjælper med at nedsætte symptomerne i overgangsalderen og til at bevare leddenes fleksibilitet og mobilitet.
 • Salvie, der understøtter knoglernes remineralisering efter overgangsalderen.
 • Salvie, der støtter en normal svedfunktion og velvære.
 • Salvie, der bidrager til velvære i overgangsalderen.
 • Rødkløver, der hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, rastløshed og irritabilitet.
 • Rødkløver, der har en gavnlig effekt på knoglestrukturen.
 • Vitamin B6, vitamin B12, folat, biotin og vitamin C, der bidrager til en normal psykologisk funktion.
 • Vitamin B6, vitamin B12, folat og vitamin C, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.
 • Vitamin B6, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten.
Næringsstofindhold & ingredienser

Næringsstofindhold pr. anbefalet daglig dosis: 2 kapsler til voksne

 
  Indhold %RI   Indhold %RI

Hørfrø ekstrakt

720 mg -

Vitamin B6

2 mg 143%

Salvie ekstrakt

240 mg -

Folsyre

80 µg 40%

Rødkløver ekstrakt

240 mg -

Vitamin B12

1 µg 40%

Humle

200 mg -

Biotin

20 µg 40%

Vitamin C

30 mg 38%      
*RI = referenceindtag


Ingrediensliste: Hørfrø ekstrakt 20% lignaner (Linum usitatissimum L.), Salvie ekstrakt 4:1 (Salvia officinalis L.), Rødkløver ekstrakt 8% isoflavoner (Trifolium pratense L.), Vegetabilske kapsler: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Humle (Humulus lupulus L.), Vitamin C (ascorbinsyre), Vitamin B6 (Pyridoxinhydrochlorid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Folsyre ((S6)-5-Methyltetrahydrofolsyre), Biotin.

product_subtitle_field
Hjælp til symptomer i overgangsalderen
product_subtitle_textfield

REDEFINE indeholder fire forskellige droger, som på hver sin måde hjælper kvinder i overgangsalderen og tilsammen påvirker en lang række af de symptomer, som kendetegner overgangsalderen. Indeholder blandt andet:

 • Humle, Hørfrø, Salvie og Rødkløver
 • Vitaminer som B6, B12, Folat, Biotin og C

Indeholder 60 kapsler - svarende til 30 dages forbrug

Pligttekst

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil.
Opbevares utilgængeligt for små børn.
Opbevares tørt og ikke for varmt.

RÅVARER

ReDefine: Rødkløver

Rødkløver er en flerårig plante, der tilhører ærteblomstfamilien (Fabaceae). Den er kendt for sine karakteristiske lyserøde til lilla blomsterhoveder, der består af mange små blomster, der sidder tæt sammen i en kugleformet klase. Rødkløver er en almindelig plante i mange dele af verden og vokser naturligt i græsarealer, marker, enge og vejkanter.

Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, rastløshed og irritabilitet.

Til brug i kosttilskud indsamles, tørres og knuses planterne, hvorefter det kan anvendes. I REDEFINE bruger vi ekstrakt fra rødkløver.

Rødkløver indgår i REDEFINE, hvor den hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, rastløshed og irritabilitet samt har en gavnlig effekt på knoglestrukturen.

RÅVARER

ReDefine: Lignaner

Lignaner er en type naturlige plantekemikalier, der tilhører en bredere gruppe af forbindelser kaldet polyfenoler. De findes i en række forskellige plantebaserede fødevarer, herunder korn, frø, nødder, grøntsager og frugter.

Lignaner fra hørfrø indgår i REDEFINE, da lignaner fra hørfrø omdannes i tarmen til metabolitter, som kan beskytte og støtte et sundt brystvæv, når kvinder bliver ældre.

RÅVARER

ReDefine: Hørfrø

Hørfrø er frøene fra hørplanten. Disse frø er små, flade og ovale og kan variere i farve fra gyldenbrun til mørkebrun. Hørfrø har været dyrket og brugt i århundreder.

Hørfrø er næringsrige og indeholder vigtige næringsstoffer.

Hørfrø indeholder lignaner, som har østrogene egenskaber og derfor kan have en positiv virkning på sundheden under menopausen.

Hørfrø bidrager til regulering af kroppens hormonaktivitet.

Hørfrø høstes typisk om efteråret, når planterne har udviklet sig fuldt ud, og frøkapslerne er blevet brune. Herefter tørres de og vil som ingrediens i kosttilskud ligeledes typisk males til mindre bestanddele. I REDEFINE bruger vi et ekstrakt fra hørfrø.

Hørfrø indgår i REDEFINE, da den indeholder lignaner, som har østrogene egenskaber og derfor kan have en positiv virkning på sundheden under menopausen.

Hørfrø indgår ligeledes i REDEFINE, da den bidrager til regulering af kroppens hormonaktivitet.

RÅVARER

ReDefine: Salvie

Salvie er en slægt af planter, der tilhører mynte-familien (Lamiaceae). Den omfatter mere end 900 forskellige arter, hvoraf mange er kendt for deres aromatiske blade og bruges i kulinariske, medicinske og dekorative formål. Salvie er udbredt i forskellige dele af verden og er kendt for sin karakteristiske duft og smag.

På grund af den brede mangfoldighed af salviearter og deres evne til at tilpasse sig forskellige klimatiske forhold, kan salvie findes i forskellige økosystemer, herunder skove, enge, ørkener og bjergområder. Salvie er kendt for sin tilpasningsevne og er populær som haveplante i mange dele af verden på grund af dens smukke blomster og aromatiske blade.

Salvie indgår i REDEFINE, da den hjælper med at nedsætte symptomerne i overgangsalderen og til at bevare leddenes fleksibilitet og mobilitet.

Salvie indgår i REDEFINE, da den understøtter knoglernes remineralisering efter overgangsalderen, støtter en normal svedfunktion og velvære og bidrager til velvære i overgangsalderen.

1/4

Relaterede produkter

REVERSE
Til vægttab og blodsukkerbalance

205,00 kr.
184,50 kr. m/abn.
REBUILD
Normaliserer knoglestrukturen

249,00 kr.
224,10 kr. m/abn.
REBALANCE
Blodsukkerbalance

201,00 kr.
181,25 kr. m/abn.
REDUCE
Normaliserer blodtrykket

219,00 kr.
196,75 kr. m/abn.
REFILL
Multivitamin/mineral med ubiquinon (Q10) og K2-vitamin

219,00 kr.
197,00 kr. m/abn.