Produktinformation "REMEMBER"
REMEMBER
Kosttilskud til hukommelse og normale kognitive funktioner
 
ANBEFALET DAGLIG DOSIS: 1 kapsel i forbindelse med mad 
 

Indhold: 60 kapsler

REMEMBER indeholder:

  • Ginkgo biloba hjælper med at vedligeholde gode kognitive funktioner / hjælper med at opretholde hukommelsen når vi bliver ældre, og hjælper med at bevare de kognitive funktioner / forbedring af kognitive præstationer.
  • Ginkgo biloba hjælper med at bevare mentalt velvære (fx ved at holde fokus på arbejdshukommelsen på kort sigt og i perioder med øget stress). Hjælper med at opretholde hukommelsen i forbindelse med alder og bevare gode kognitive funktioner. Bidrager til en normal blodcirkulation, som forbindes med hjernens ydeevne og reaktionsevne. Hjælper med at huske fakta, opretholde en klar tænkning og at opretholde det daglige fokus. Bidrager til mentale og kognitive aktiviteter.
  • Salvie hjælper med at opretholde optimalt mentalt velvære samt opretholdelse af koncentration, opmærksomhed og hukommelse. Hjælper med at opretholde hukommelsen i forbindelse med alder og bevare kognitiv funktion.
  • Centella hjælper med at opretholde gode kognitive præstationer.
  • Ginseng hjælper med at opretholde en god kognitiv ydeevne og understøtter hukommelsen og bidrager til en normal blodcirkulation, som er forbundet med hjernens ydeevne og reaktivitet.
  • Ginseng hjælper desuden med at opretholde både den fysiske og mentale kapacitet i tilfælde af svaghed, udmattelse, træthed og tab af koncentration.
  • Zink bidrager til en normal kognitiv funktion.
  • Thiamin, niacin, folat, biotin, vitamin B12, vitamin B6 og vitamin C bidrager til en normal psykologisk funktion.
Næringsstofindhold & ingredienser

Næringsstofindhold pr. anbefalet daglig dosis: 1 kapsel til voksne

  Indhold Enhed %RI   Indhold Enhed %RI
Salvie ekstrakt 200 mg - Vitamin B6 1,3 mg 93
Tempeltræ ekstrakt 120 mg - Folsyre 100 µg 50
Ægte ginseng ekstrakt 100 mg - Vitamin B12 2,4 µg 96
Centella ekstrakt 100 mg - Biotin 40 µg 80
Lecithin 100 mg - Pantothensyre 5 mg 83
Vitamin C 30 mg 38 Zink 6 mg 60
Thiamin 1 mg 91 Chrom 25 µg 63
Riboflavin 1,3 mg 93 Jod 100 µg 67
Niacin 6 mg 38        

 RI=referenceindtag

Ingrediensliste: Salvie ekstrakt 4:1(Salvia officinalis L.), Tempeltræ ekstrakt 24% flavoner (Ginkgo biloba L.), Vegetabilske kapsler: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Lecithin fra solsikke (Helianthus annuus mut. Inornatus Cockerell), Ægte ginseng ekstrakt 8% ginsenosider (Panax ginseng C.A.Mey.), Centella ekstrakt 4:1 (Centella asiatica (L.) Urb.), Vitamin C (L-ascorbinsyre), Zink (Zinkcarbonat), Niacin (Nicotinamid), Pantothensyre (Calciumpantothenat), Vitamin B6 (Pyridoxinhydrochlorid), Riboflavin, Thiamin (Thiaminhydrochlorid), Vitamin B12 (Methylcobalamin), Chrom (Chrom(lll)-Picolinat), Jod (Kaliumjodid), Folsyre (Methyltetrahydrofolsyre), Biotin.

product_subtitle_field
Kosttilskud til hukommelse og normale kognitive funktioner
product_subtitle_textfield

REMEMBER er et kosttilskud, der indeholder en unik sammensætning af urter, vitaminer og mineraler. Indeholder blandt andet:

  • Salvie, Ginkgo biloba, Ginseng og Centella
  • Lecithin

Indeholder 60 kapsler - svarende til 30 dages forbrug

Pligttekst

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil.
Opbevares utilgængeligt for små børn.
Opbevares tørt og ikke for varmt.

RÅVARER

Remember: Ginseng

Ginseng er en plante, hvis rødder traditionelt er blevet brugt i traditionel medicin i Asien i århundreder på grund af sine mulige sundhedsmæssige fordele. Der er flere forskellige arter af ginseng, men de to mest almindelige er Panax ginseng (kendt som asiatisk eller koreansk ginseng) og Panax quinquefolius (kendt som amerikansk ginseng). Ginseng rødder indeholder en række bioaktive forbindelser, hvoraf de mest kendte er ginsenosider.

Ginseng indgår i REMEMBER, hvor det hjælper med at opretholde en god kognitiv ydeevne og understøtter hukommelsen og bidrager til en normal blodcirkulation, som er forbundet med hjernens ydeevne og reaktivitet.

Ginseng hjælper desuden med at opretholde både den fysiske og mentale kapacitet i tilfælde af svaghed, udmattelse, træthed og tab af koncentration.

RÅVARER

Remember: Salvie

Salvie er en slægt af planter, der tilhører myntefamilien (Lamiaceae). Den omfatter mere end 900 forskellige arter, hvoraf mange er kendt for deres aromatiske blade og bruges i kulinariske, medicinske og dekorative formål. Salvie er udbredt i forskellige dele af verden og er kendt for sin karakteristiske duft og smag.

På grund af den brede mangfoldighed af salviearter og deres evne til at tilpasse sig forskellige klimatiske forhold, kan salvie findes i forskellige økosystemer, herunder skove, enge, ørkener og bjergområder. Salvie er kendt for sin tilpasningsevne og er populær som haveplante i mange dele af verden på grund af dens smukke blomster og aromatiske blade.

Salvie indgår i REMEMBER, hvor den hjælper med at opretholde optimalt mentalt velvære samt opretholdelse af koncentration, opmærksomhed og hukommelse. Salvie hjælper med at opretholde hukommelsen i forbindelse med alder og bevare kognitiv funktion.

RÅVARER

Remember: Lecithin

Lecithin er en naturlig forbindelse, der tilhører en klasse af lipider (fedtstoffer) kaldet fosfolipider.

Lecithin er kendt for sin emulgator- og surfaktantfunktion, hvilket betyder, at det kan hjælpe med at blande to stoffer, der normalt ikke ville blande sig godt sammen, såsom olie og vand.

Lecithin findes naturligt i forskellige fødevarer - især i sojabønner, æggeblommer og jordnødder.

RÅVARER

Remember: Ginkgo biloba

Ginkgo biloba stammer fra Kina og er en af de ældste træarter på jorden. Det er også kendt som maidenhair tree på engelsk.

Ginkgo biloba-træet er kendt for sine karakteristiske vifteformede blade og er ofte plantet som en prydbusk i byområder på grund af dets unikke udseende.

Ginkgo biloba træer er kendt for deres lange levetid, og nogle træer er blevet estimeret til at være flere tusind år gamle.

Udover sit dekorative formål har Ginkgo biloba også medicinske anvendelser. Ekstrakt fra Ginkgo biloba blade er blevet brugt i traditionel kinesisk medicin i århundreder og bruges også i kosttilskud.

Ginkgo biloba indgår i REMEMBER, hvor det hjælper med at vedligeholde gode kognitive funktioner / hjælper med at opretholde hukommelsen når vi bliver ældre, og hjælper med at bevare de kognitive funktioner / forbedring af kognitive præstationer.

Derudover hjælper Ginkgo biloba med at bevare mentalt velvære (fx ved at holde fokus på arbejdshukommelsen på kort sigt og i perioder med øget stress). Hjælper med at opretholde hukommelsen i forbindelse med alder og bevare gode kognitive funktioner. Bidrager til en normal blodcirkulation, som forbindes med hjernens ydeevne og reaktionsevne. Hjælper med at huske fakta, opretholde en klar tænkning og at opretholde det daglige fokus. Bidrager til mentale og kognitive aktiviteter.

RÅVARER

Remember: Thiamin / B1

Thiamin - også kendt som vitamin B1 - er et vandopløseligt vitamin, der tilhører B-vitamingruppen. Thiamin findes naturligt i en række fødevarer, herunder kornprodukter, svinekød, bælgfrugter, nødder og frø. Det tilsættes også til mange berigede fødevarer som morgenmadsprodukter og brød.

Thiamin indgår i REMEMBER, hvor det bidrager til en normal psykologisk funktion.

RÅVARER

Remember: Centella

Centella er en plante, der også er kendt under forskellige navne som Gotu Kola, Asiatic Pennywort og Centella asiatica. Centella er en urt, der stammer fra Asien og har længe været brugt i traditionel medicin i forskellige kulturer.

Centella asiatica har små, runde eller skålformede blade. Stænglerne af Centella er tynde og krybende, og de vokser tæt på jorden. Planten danner et tæt grønt løv, og den kan sprede sig over et større område - især i fugtige områder.

Centella producerer små blomster. Den mest værdifulde del af Centella planten er dens underjordiske rhizomer eller rødder, som er tykke og ligger tæt på jorden. Det er fra rødderne, at mange af de medicinske egenskaber udvindes.

Centella indgår i REMEMBER, hvor den hjælper med at opretholde gode kognitive præstationer.

1/6

Relaterede produkter

REFILL
Multivitamin/mineral kosttilskud med ubiquinon (Q10) og K2-vitamin

219,00 kr.
197,00 kr. m/abn.
RESET
Kosttilskud med signifikante antioxidante egenskaber

248,00 kr.
222,00 kr. m/abn.
DEFEND
Kosttilskud der støtter kroppens immunforsvar

218,00 kr.
195,75 kr. m/abn.
REJOIN
Kosttilskud til led, brusk og bevægelighed

225,00 kr.
202,50 kr. m/abn.