Produktinformation "REVERSE"
REVERSE
Til vægttab og blodsukkerbalance
 
ANBEFALET DAGLIG DOSIS: 2 kapsler i forbindelse med mad
 
Indeholder: 60 kapsler
 
REVERSE indeholder:
 
  • Blæretang, der hjælper med at øge følelsen af mæthed og med at fremme vægttab og bidrager til skjoldbruskkirtlens funktion og kroppens energiomsætning
  • Nigellafrø, der hjælper med at regulere blodsukkeret
  • Bukkehornsfrø, der bidrager til en sund blodsukkerbalance, understøtter vedligeholdelsen af et normalt blodsukker som en del af en sund livsstil, støtter omdannelsen af fedtstoffer, bidrager til en normal glukose- og insulinmetabolisme samt hjælper med at opretholde fysiologiske lipidniveauer i blodet
  • Jod, der bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion samt bidrager til et normalt energistofskifte
Næringsstofindhold & ingredienser

Næringsstofindhold pr. anbefalet daglig dosis: 2 kapsler til voksne

  Indhold % RI

Bukkehorn frø ekstrakt

700 mg -

Lægestregbælg ekstrakt

300 mg -

Blæretang

200 mg -

Nigella frø ekstrakt

200 mg -

Piperin

1,75 mg -

Jod

60 µg 40%
*RI = referenceindtag
 
Ingrediensliste: Bukkehorn frøekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.), Lægestregbælg, ekstrakt af overjordiske dele 4:1 (Galega officinalis L.), Blæretang (Fucus vesiculosus), Nigella frø ekstrakt 4:1(Nigella sativa L.), Vegetabilske kapsler: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), Sort peber ekstrakt 95% piperin (Piper nigrum L.), Jod (Kaliumjodid).
product_subtitle_field
Til vægttab og blodsukkerbalance
product_subtitle_textfield

REVERSE indeholder en unik sammensætning af urter, vitaminer og mineraler. Indeholder blandt andet:

  • Lægestregbælg, Blæretang, Nigellafrø og Bukkehorn
  • Jod

Indeholder 60 kapsler - svarende til 30 dages forbrug

Pligttekst

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og en sund livsstil.
Opbevares utilgængeligt for små børn.
Opbevares tørt og ikke for varmt.

RÅVARER

ReVerse: Blæretang

Blæretang er en type tang, der tilhører gruppen af brunalger.

Navnet "blæretang" stammer fra de karakteristiske luftfyldte blærer eller "blærer," som findes på tangens blade. Disse blærer hjælper tangen med at opdrifte og forblive flydende i vandet, så den kan absorbere sollys til fotosyntese.

Blæretang vokser langs kystlinjerne i Nordamerika, Europa og dele af Asien. Den er en flerårig plante, der lever i havet og vokser fastgjort til klipper og sten i tidevandsområder.

Til brug i fødevarer, kosmetik og kosttilskud indsamles blæretangen,  der herefter vaskes og renses for at fjerne eventuel sand, skidt eller andre urenheder. Derefter tørres tangen.

Blæretang indgår i REVERSE, da den hjælper med at øge følelsen af mæthed og med at fremme vægttab og bidrager til skjoldbruskkirtlens funktion og kroppens energiomsætning.

RÅVARER

ReVerse: Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø - også kendt som fenegreekfrø - er frøene fra planten Trigonella foenum-graecum, der tilhører ærtefamilien. Det er en årlig plante, der vokser i mange regioner rundt omkring i verden, hvor forholdene er til det.

Bukkehornsfrø bruges ofte som krydderi og har en karakteristisk smag og aroma, der minder om ahornsirup eller selleri.

Bukkehornsfrø indgår i REVERSE, da den bidrager til en sund blodsukkerbalance og understøtter vedligeholdelsen af et normalt blodsukker som en del af en sund livsstil samt støtter omdannelsen af fedtstoffer.

Bukkehornsfrø bidrager ligeledes til en normal glukose- og insulinmetabolisme.

RÅVARER

ReVerse: Jod

Jod er et ikke-metallisk grundstof, der tilhører halogengruppen i det periodiske system. Jod findes naturligt i små mængder i jorden og i havvand.

Jod har flere anvendelser og bruges blandt andet i fødevareindustrien, hvor jod tilsættes nogle fødevarer som et kosttilskud for at hjælpe med at forhindre jodmangel i befolkningen.

Jod indgår i REVERSE, hvor den bidrager til et normalt energistofskifte og til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

RÅVARER

ReVerse: Nigellafrø

Nigellafrø - også kendt som sort spidskommen, løgfrø eller sort kommenfrø - er små sorte frø fra planten Nigella sativa. Disse frø bruges ofte som krydderi i madlavning og bageri og har en karakteristisk smag, der er lidt nøddeagtig med let bitre undertoner.

Ud over deres kulinariske anvendelser har nigellafrø også en historie med anvendelse i traditionel medicin, hvor den hjælper med at regulere blodsukkeret.

Nigella sativa er en årlig urt, der vokser i forskellige klimaer, og den er kendt for at være hårdfør og tilpasse sig forskellige vækstbetingelser.

Efter høst tørres frugterne, hvorefter frøene kan udvindes.

Nigellafrø indgår i REVERSE, hvor det hjælper med at regulere blodsukkeret.

1/4

Relaterede produkter

REBALANCE
Blodsukkerbalance

201,00 kr.
181,25 kr. m. abn
REFILL
Multivitamin/mineral med ubiquinon (Q10) og K2-vitamin

219,00 kr.
197,00 kr. m. abn
RESET
Signifikante antioxidante egenskaber

248,00 kr.
222,00 kr. m. abn
REAGE
Mod aldersrelaterede forandringer i hud og slimhinder

265,00 kr.
238,50 kr. m. abn