Om os

Sandvig Pharma er en dansk baseret virksomhed med en helt unik knowhow inden for medicinske planter og udvikling af effektive kosttilskud, der i høj grad baserer sig på den seneste forskning. 

Vi forsker i og udvikler vores kosttilskud og naturmedicin i overensstemmelse både med kroppens holistiske organsystemer og med cellernes enzymveje, så det giver meget mere mening at kunne kombinere vores produkter.

Naturens skatkammer bugner af muligheder for at normalisere vores indre biokemi, så vi føler os friske og fyldt med energi, og naturen er netop, hvad Sandvig Pharma handler om. Vi har stor respekt for, hvad naturen gør for os, og vi ønsker at ære dette ved at skabe kosttilskud uden unødvendige fyldstoffer, men derimod med fokus på aktive stoffer direkte fra naturen.

Vores primære fokus er at udvikle kosttilskud, der skal supplere vores levevis og medvirke til at bevare et godt helbred. Vores ønske er at hjælpe flest mulige mennesker rundt om i verden med at leve et bedre og sundere liv ved at gøre innovative og effektive kosttilskud tilgængelige til en fornuftig pris. 

Produkterne markedsføres under Sandvig Pharma-brandet til et stadigt stigende antal mennesker over hele verden — for at sikre en korrekt vejledning og brug af produkterne kan de primært købes online hos os samt hos enkelte specielt udvalgte butikker med hjertet på rette sted og med den rette, kvalificerede viden.

Vi garanterer, at du får produkter af højeste kvalitet til den bedst mulige pris samt den nødvendige viden og gode råd for at kunne træffe det rigtige valg for dig. 

Inden du går i gang med at bruge af vores kosttilskud, råd og vejledninger, skal du huske på at tage det fulde ansvar for dit helbred – og det indebærer naturligvis en tur til lægen, hvis du er syg eller er i tvivl om, hvad du fejler.

 

Vores skandinaviske rødder 

Vores kosttilskud har rødder i den skandinaviske natur og er sammensat ud fra en holistisk forståelse og en biokemisk velunderbygget forskning.  I lighed med den enkle skandinaviske designtradition har vi forsøgt at fjerne alt overflødigt fyldstof og erstattet tilsætningsstofferne med aktive urter og ingredienser i det omfang, det har været muligt.  

Det er derfor, vi primært bruger kapsler og ikke tabletter. Hensigten med vores kosttilskud er ikke at symptombehandle, men hellere at tilføre kroppen de nødvendige byggesten til regenerering – derfor har vi stor fokus på optageligheden af de enkelte indholdsstoffer samt synergien mellem planternes sekundære metabolitter og de velkendte vitaminer og mineraler for at sikre den bedst mulige virkning.  

Vi har fra starten haft fokuseret på bæredygtighed og forsøgt at reducere vores forbrug af eksempelvis plastic ved at tilbyde alternative emballageløsninger med lavest mulige samlede miljøpåvirkninger.

 

Hvordan gør vi?

Vi har forpligtet os til at levere en kompromisløs produktkvalitet; lige fra dyrkning og høst af de enkelte urter til det færdige produkt hjemme hos dig. Vi følger løbende med i den nyeste forskning på området og finder derfor hele tiden nye ingredienser og råvarer samt nye måder at kombinere og anvende vores ingredienser. 

Alle ingredienserne er kontrolleret og analyseret i godkendte laboratorier for at sikre kvaliteten og effekten af vores produkter, ligesom vi løbende udfører kontrolanalyser af de enkelte færdigvarer.   

Vi er i tæt dialog med såvel vores leverandører som botanikere, ernæringseksperter, biopater, læger m.fl. Vi stræber efter at tilrettelægge vores forsyningskæde mest optimalt ud fra et miljøhensyn uden på nogen måde at gå på kompromis med produktkvaliteten. Mængderne i vores produkter er naturligvis i overensstemmelse med såvel de internationale som de kompromisløse, danske regler på området, og vores logo er din garanti for virkning og kvalitet.